Mustang Fastback Mustang Fastback Ford Mustang Cabrio huren Cadillac 1959 huren Limousine huren

The American Dream verzorgd op geheel stijlvolle manier jullie digitale fotoreportage met GRATIS exclusief vervoer in een van onze Trouwauto's tot 100 kilometer vrij en maximaal 5 uur voor 1250 euro.

Het EXTRA grote voordeel bij ons is dat u alle originele foto bestanden van de gehele dag er GRATIS bij krijgt EN U mag een trouwauto of limousine naar keuze uitzoeken en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Al 20 jaar staan wij bekend als een gedegen en goede onderneming. Service, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons doel is om jullie trouwdag gestalte te geven en de beelden op een eigentijdse manier vast te leggen.

Wij zijn in het bezit van heel byzonder exclusief wagenpark. Onze foto reportage's worden met heel veel zorg en passie gemaakt door vakkundige fotografen. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze showroom, waar alle trouwauto’s en limousine’s gestald staan, terwijl u onder het genot van een bakje koffie daarna de fotoalbums rustig kunt bekijken.

Contact

Helhoek 14
6923 PE  Groessen
Mobiel:    0651-373075

W: www.american-dream.nl
E:  info@american-dream.nl

Locatie