Mustang Fastback Mustang Fastback Ford Mustang Cabrio huren Cadillac 1959 huren Limousine huren

Deze prachtige donkerblauwe Mustang huren type Fastback, mag zelf gereden worden, deze Mustang Fastback is een genot om mee te rijden, de radio hebben we er bewust uitgehaald om naar het mooie geluid te kunnen luisteren.

Wij rekenen hele scherpe prijzen die zeker de moeite waard zijn, zodat ook uw trouwdag betaalbaar blijft, voor deze Mustang Fastback rekenen we voor de eerste 5 uur 675 euro en daarna voor ieder volgend uur 75 euro gerekend vanaf onze standplaats Groessen tot 100 kilometer vrij. De American Dream in Groessen heeft keuze uit 12 prachtige oldtimers en 3 Limousine's voor betaalbare prijzen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, en laat uw trouwdag een ware happening worden met een van onze prachtige Oldtimers en Limousine’s. Uiteraard kunt U de oldtimers en Limo’s komen bezichtigen, ze verkeren allen in nieuwstaat, en zijn allemaal gereviseerd en gerestaureerd. Bezichtiging kan na afspraak zowel overdag s'avonds of in de weekenden (incl.de zondag) een bakje koffie houdt U er altijd aan over.

Klik hier als u terug wil keren naar trouwauto's overzicht!

Contact

Helhoek 14
6923 PE  Groessen
Mobiel:    0651-373075

W: www.american-dream.nl
E:  info@american-dream.nl

Locatie